lucsetuinen@telenet.be +32494.16.69.06

Diensten

Beplanten

Het beplanten en bezaaien van uw geliefde perken. Van kleine bloempotten tot ganse rozentapijten. Niets gaan wij uit de weg! Vindt u dat het gras niet snel genoeg uit de grond schiet? Wij zorgen voor grastapijten of meststoffen, zodat het gazon aan uw knieën staat alvorens wij terug huiswaards keren.*
(*In realiteit kan dit iets langer duren)

Snoeien

Ook voor snoeien kan u bij ons terecht. Klaagt uw buurman dat uw haag te hoog komt? Wij maken ze (uw haag) wel een kopje kleiner! Ook van het wieden en bestrijden van onkruid zijn wij niet vies. Van het maaien of verticuteren van gras tot het afboorden van de randen en de vormsnoei van buxus of bijvoorbeeld taxus. Het snoeiafval nemen wij bovendien keurig mee terug.

Kappen

Klopt diezelfde buurman als die van de voorgaande paragraaf bij u aan om te zeggen dat uw boom schaduw in zijn tuin werpt? Geen probleem. Ook kettingzagen hebben wij bij en zullen wij indien nodig gebruiken. (Let op: Enkel te gebruiken voor bomen. Enige gebruik tegen buurmannen is niet toegestaan en wordt niet door onze diensten gedekt)

Karwei werken

Indien u een slippertje maakt op het terras kan dit twee dingen betekenen. Uw hond at gisteren de restjes van de rijst met hete curry op, of uw buurman trapte op weg naar uw tuin in uw hond zijn nummer twee en eist nu een schadevergoeding… Of nummer drie: u hebt gewoon last van mos. In al deze ( en meer) gevallen staan wij klaar om voor u diverse karweien op te knappen. Van het reinigen van uw terras of oprit tot het uitvoeren van kleine herstellingen.